Er wordt geschat dat de menselijke hersenen dagelijks ongeveer 70 duizend gedachten produceren.

Nootropics Kopen

Wil je nootropics kopen? Ontdek onze noötropische supplementen die de cognitieve functies verbeteren, zoals geheugen, concentratie en creativiteit. Alleen de meest effectieve, veilige en kwalitatieve supplementen hebben wij opgenomen in ons assortiment. Of je nu jouw studieprestaties wilt verbeteren, je op het werk beter wilt concentreren of jouw cognitieve vaardigheden wilt versterken, met onze selectie vind je de beste noötropics op de markt om te kopen.
Prijs: 59,99
Merk: NooCube
Type: Capsules
Prijs: 42,50
Merk: MindScopic
Type: Capsules
Prijs: 39,95
Merk: MindScopic
Type: Capsules
Prijs: 24,00
Merk: Natuurlijk Presteren
Type: Capsules
Prijs: 23,95
Merk: Natuurlijk Presteren
Type: Capsules
Prijs: 25,00
Merk: Natuurlijk Presteren
Type: Capsules

Geschiedenis van nootropics

De term “nootropics” werd voor het eerst geïntroduceerd in 1972 door de Roemeense chemicus Dr. Corneliu E. Giurgea. Hij definieerde nootropics als stoffen die de cognitieve functies verbeteren zonder significante bijwerkingen. De vroege noötropische verbindingen omvatten piracetam, dat nog steeds een van de meest bestudeerde en gebruikte noötropica is.

Wat zijn nootropics?

Nootropics, ook bekend als “cognitieve enhancers” of “smart drugs”, zijn natuurlijke of synthetische stoffen die de mentale prestaties kunnen verbeteren. Ze werken door de hersenfuncties te beïnvloeden, waaronder geheugen, concentratie, creativiteit en motivatie. Deze supplementen kunnen verschillende vormen aannemen, zoals pillen, poeders of drankjes.

Voor wie zijn nootropics?

De populariteit van nootropics is in de afgelopen jaren sterk gestegen, voornamelijk onder studenten, professionals en ondernemers. Studenten gebruiken nootropics vaak om hun studieprestaties te verbeteren en beter te kunnen focussen tijdens examens. Professionals en ondernemers zien nootropics als een manier om hun productiviteit en creativiteit op het werk te vergroten.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Print