Ongeveer 12 procent van de mensen droomt alleen in zwart-wit. De rest droomt in kleuren.

Citicoline

Citocoline is een natuurlijke nutriënt dat verantwoordelijk is voor de synthese van fosfatidylcholine, de belangrijkste fosfolipide in de hersencel membranen. Citocoline kan de bloed-hersenbarrière makkelijk oversteken en heeft bijna direct toegang tot de bloedstroom. Daardoor is het supereffectief en verwerkt het het snel. Je kan een verandering voelen in het lichaam in slechts een paar uur na het innemen ervan.

De effecten van citocoline

Er is nog vrij weinig onderzoek gedaan naar de effecten van citocoline. Citocoline is een samenstelling van choline en cytidine, welke bijna direct geabsorbeerd worden door het maag-darmkanaal (en bloed-hersenbarrière). Dit betekent ook dat het innemen van voedsel met het supplement de effecten kan verzwakken.

De effecten van citocoline zijn het verbeteren van verschillende neurotransmitters, zoals dopamine, noradrenaline en acetylcholine. Je visie gaat hiervan vooruit en kleuren worden feller en scherper.

Maar nog belangrijker: De Amerikaanse Clinical Interventions in Aging heeft onderzoek gedaan, specifiek naar citocoline-supplementen. Er deden 265 kandidaten mee aan dit onderzoek, die allemaal boven de 65 jaar oud waren. Uit dit onderzoek bleek dat citocoline wel degelijk effectief was en hielp tegen cognitieve achteruitgang. Het metabolisme van het brein gaat vooruit en resulteert in een actievere zenuwstelsel en productie van neurotransmitters. Je kan hieruit dus concluderen dat citocoline de stemming en cognitieve functies positief beinvloedt.

Citocoline-supplementen

Citcocoline-supplementen zijn te koop in veel gezondheidswinkels en webshops in Nederland. Het is een bewezen, effectieve nootropic-supplement. Er zijn ook complete supplementen die onder andere citocoline bevatten en meer nootropics. Er zijn zowel op korte en lange termijn positieve effecten op het gezondheid van het brein.

Vitakruid Geheugenformule bevat een formule met gepatenteerde voedingsstoffen. Deze unieke geheugen formule bevat de allerbeste ingrediënten, denk aan citicoline (Cognizin), fosfatidylserine, Bacopa monnieri extract, L-theanine, druivenpitextract en vitamine B12. Tweemaal per dag innemen voor optimaal effect.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen