De menselijke hersenen worden kleiner naarmate we ouder worden.

Disclaimer

Op Nootropic.nl publiceren wij artikelen en informatie over verschillende noötropicum. Deze tips zijn bedoeld voor een betere prestatie van de hersenen. De content wordt regelmatig gecontroleerd en geactualiseerd. Je vindt uitleg over de positieve en negatieve effecten gebasseerd op wetenschappelijke onderzoeken.

Echter kan er iets over het hoofd gezien worden of heeft het andere effecten bij jou. Wij raden je aan eerst een consult aan te vragen bij de huisarts of een gelicenseerde voedingsdeskundige. Wij accepteren geen aansprakelijkheid voor de consequencies van het nemen van noötropicum.

Auteursrecht

Wij bezitten alle intellectuele eigendomsrechten op de teksten en foto’s die gepubliceerd worden op onze website. De content op andere gelinkte websites echter niet, en daar hebben wij geen verantwoordelijkheid voor.

De teksten en foto’s kunnen als referentie gebruikt worden voor persoonlijke doeleinden. Delen van de teksten kunnen gebruikt worden met een link terug naar onze website. Heb je meer vragen m.b.t. linken naar onze website? Neem dan contact met ons op.

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen

Vragen over Disclaimer