Ongeveer 75 procent van de hersenen bestaat uit water. Uitdroging kan daardoor negatieve effecten op de hersenen hebben.

Prijs: €42,50
Merk: MindScopic
Type: Capsules

Dit product is speciaal ontwikkeld met wetenschappelijke kennis om te ondersteunen bij het verminderen van stress en angstgevoelens en het bevorderen van welzijn. Het product is geproduceerd volgens de Europese wetgeving en vervaardigd met tien gecertificeerde ingrediënten onder toezicht van artsen en voedingssupplementen experts. Dit maakt het product veilig, uniek en effectief.

Ingrediënten

L-Tryptofaan [320mg]

L-Tryptofaan is een aminozuur dat van nature voorkomt in voedingsmiddelen zoals vlees, zuivelproducten en peulvruchten. Het wordt in het lichaam omgezet in serotonine, een neurotransmitter die betrokken is bij het reguleren van de stemming, eetlust en slaap. L-Tryptofaan wordt soms gebruikt als voedingssupplement om een ​​gezonde serotoninebalans te ondersteunen en kan ook helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit.

Ashwagandha Extract [500mg]

Ashwagandha extract wordt gewonnen uit de wortels van de ashwagandha plant en wordt vaak gebruikt als adaptogeen. Adaptogenen zijn stoffen die het lichaam helpen om te gaan met stress en spanning. Ashwagandha extract wordt traditioneel gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde en wordt verondersteld om vele voordelen te bieden, waaronder het verminderen van angst, het verbeteren van het geheugen en de cognitie, en het verlagen van de cortisolspiegel (het "stresshormoon") in het lichaam. Het wordt ook vaak gebruikt als een natuurlijke slaap- en ontspanningshulp.

Griffonia Simplicifolia Extract [205mg]

Griffonia Simplicifolia Extract wordt gewonnen uit de zaden van de Afrikaanse plant Griffonia simplicifolia en bevat 5-HTP, een stof die het lichaam omzet in serotonine, een belangrijke neurotransmitter die betrokken is bij stemming, slaap en eetlust. Dit supplement wordt vaak gebruikt om de stemming te verbeteren, stress te verminderen en de slaapkwaliteit te verbeteren.

Baldrian Wurzel Extract [250mg]

Baldrian Wurzel Extract wordt gebruikt als een natuurlijk middel om angst en slapeloosheid te verminderen. Het extract wordt verkregen uit de wortel van de Valeriaan plant. De werkzame stoffen in het extract worden verondersteld te helpen bij het verminderen van angst en het bevorderen van ontspanning door de niveaus van GABA in de hersenen te verhogen. Het extract kan ook helpen bij het verbeteren van de slaapkwaliteit en het verminderen van de tijd die nodig is om in slaap te vallen.

Magnesium [83mg]

Magnesium is een essentieel mineraal dat betrokken is bij honderden enzymatische reacties in het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij de regulatie van spier- en zenuwfunctie, bloedsuiker- en bloeddrukregulatie, de productie van energie en de synthese van eiwitten, DNA en RNA. Magnesiumtekorten kunnen leiden tot symptomen zoals spierkrampen, vermoeidheid en prikkelbaarheid.

Vitamine D3 [4µg]

Vitamine D3 wordt geproduceerd in de huid wanneer deze wordt blootgesteld aan zonlicht en het is ook aanwezig in bepaalde voedingsmiddelen. Het wordt gebruikt door het lichaam om calcium en fosfor te reguleren en is belangrijk voor de gezondheid van botten en tanden. Vitamine D3-supplementen worden soms gebruikt om een tekort aan vitamine D te behandelen of te voorkomen, vooral bij mensen die weinig zonlicht krijgen of die een dieet volgen dat weinig vitamine D bevat.

Vitamine B1 [2mg]

Vitamine B1, ook bekend als thiamine, is een essentiële in water oplosbare vitamine die een belangrijke rol speelt in het metabolisme van koolhydraten. Het helpt het lichaam energie te produceren door de omzetting van suikers in glucose en het omzetten van glucose in energie. Het is ook betrokken bij de synthese van DNA en RNA en het functioneren van het zenuwstelsel.

Vitamine B6 [2mg]

Vitamine B6, ook bekend als pyridoxine, is een essentiële vitamine die nodig is voor het goed functioneren van het zenuwstelsel, de hersenen, de huid en het immuunsysteem. Het is betrokken bij veel enzymatische reacties in het lichaam, met name bij de synthese van neurotransmitters zoals serotonine, dopamine en noradrenaline. Vitamine B6 is ook belangrijk voor de productie van rode bloedcellen en het reguleren van homocysteïne, een aminozuur dat in verband wordt gebracht met hart- en vaatziekten. Een tekort aan vitamine B6 kan leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen, waaronder bloedarmoede, depressie, vermoeidheid, huidproblemen en zenuwbeschadiging.

Vitamine B3 [8mg]

Vitamine B3, ook bekend als niacine, is een essentiële voedingsstof die nodig is voor het functioneren van het lichaam. Het wordt gebruikt om energie vrij te maken uit voedsel en om het zenuwstelsel, de spijsvertering en de huid gezond te houden. Vitamine B3 kan worden gevonden in veel voedingsmiddelen, waaronder vlees, vis, volle granen, groenten en noten. Een tekort aan vitamine B3 kan leiden tot een scala aan gezondheidsproblemen, waaronder huiduitslag, indigestie, vermoeidheid en depressie.

Bioperine [10mg]

Bioperine is een merknaam voor een gestandaardiseerd extract van zwarte peper (Piper nigrum). Het extract bevat minimaal 95% piperine, wat de actieve stof is die verantwoordelijk is voor de specifieke biologische effecten. Piperine kan de opname van andere voedingsstoffen en supplementen verbeteren door de activiteit van bepaalde enzymen te remmen, wat resulteert in een verlengde aanwezigheid en verhoogde concentratie van deze stoffen in het lichaam. Bovendien kan piperine ook zelf enkele gezondheidsvoordelen bieden, waaronder ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen.

Gebruik

Neem twee capsules met een glas water. Niet meer dan 5 capsules per dag innemen. Bewaar de capsules op kamertemperatuur op een donkere plaats en buiten bereik van jonge kinderen. Dit voedingssupplement kan een gevarieerde voeding niet vervangen. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Ook niet gebruiken in combinatie met antidepressiva of andere MAO-remmers.

Allergenen

Vrij van allergenen, wat betekent dat het product geen ingrediënten bevat die bekend staan om allergische reacties te veroorzaken, zoals gluten, schaaldieren, soja, eieren, vis, pinda’s, lactose, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide, lupine, lupine en weekdieren. Dit maakt het product geschikt voor mensen met allergieën of intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen