Ongeveer 75 procent van de hersenen bestaat uit water. Uitdroging kan daardoor negatieve effecten op de hersenen hebben.

Prijs: €25,00
Merk: Natuurlijk Presteren
Type: Capsules

Breinboost is een combinatie van 7 natuurlijke nootropica die in de ideale, synergetische verhouding zijn gedoseerd voor optimale resultaten. Het gebruik van nootropica is de afgelopen jaren explosief toegenomen en steeds meer mensen zien de meerwaarde in van deze bijzondere brein-supplementen.

De natuurlijke nootropica-stack Breinboost is volledig op natuurlijke basis samengesteld en maakt gebruik van alleen de kracht van de natuur om jouw brein naar een hoger niveau te tillen. De ingrediënten in het product zijn geselecteerd op basis van wetenschappelijk onderzoek en zijn veilig in gebruik.

Ingrediënten

Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) [1.4mg]

Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) is een in water oplosbare vitamine die belangrijk is voor verschillende processen in het lichaam, waaronder de stofwisseling van eiwitten, vetten en koolhydraten en de vorming van rode bloedcellen. Het is ook belangrijk voor de werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Als noötropisch supplement kan vitamine B6 helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies, waaronder het geheugen en de concentratie. Het kan ook helpen bij het verminderen van mentale vermoeidheid en het verhogen van de alertheid. Vitamine B6 is ook belangrijk voor de productie van serotonine en dopamine, twee neurotransmitters die betrokken zijn bij de regulering van de stemming. Het kan helpen bij het verminderen van de symptomen van depressie en angst.

Guarana extract (20% Cafeïne) [100mg]

Guarana-extract wordt verkregen uit de zaden van de guaranaplant en bevat van nature cafeïne, theobromine en theofylline. Het wordt vaak gebruikt als noötropisch supplement vanwege het stimulerende effect op het centrale zenuwstelsel, wat kan helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies, waaronder de concentratie en het geheugen. Guarana-extract kan ook helpen bij het verminderen van mentale vermoeidheid en het verhogen van de alertheid. Bovendien kan het gebruik van guarana-extract de stemming verbeteren en de symptomen van depressie verminderen. Het wordt ook vaak gebruikt als een natuurlijk alternatief voor cafeïne in energiedrankjes en pre-workout-supplementen vanwege de langzame afgifte van cafeïne in het lichaam.

Bacopa Monnieri (25% Bacosides) [250mg]

Bacopa Monnieri is een kruidensupplement dat van oudsher wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde om de hersenfunctie te verbeteren. Het actieve bestanddeel van Bacopa Monnieri is bacosiden, een klasse van verbindingen die de groei van zenuwcellen kunnen bevorderen en de hersenfunctie kunnen verbeteren. Als noötropisch supplement kan Bacopa Monnieri helpen bij het verbeteren van het geheugen, de concentratie en de cognitieve functies. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en stress, omdat het een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Bovendien kan Bacopa Monnieri de antioxidant- en ontstekingsremmende activiteit in het lichaam verhogen, waardoor het een potentieel beschermend effect heeft tegen schade aan de hersenen en andere delen van het lichaam.

Rhodiola Rosea [50mg]

Rhodiola Rosea is een kruidensupplement dat afkomstig is van de wortel van de Rhodiola Rosea-plant en dat vaak wordt gebruikt als adaptogeen. Adaptogenen zijn stoffen die het vermogen van het lichaam om te reageren op stress kunnen verbeteren en de algehele fysieke en mentale prestaties kunnen verbeteren. Rhodiola Rosea bevat actieve verbindingen zoals rosavin en salidroside, die kunnen helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies, zoals geheugen, concentratie en aandacht. Het kan ook helpen bij het verminderen van mentale vermoeidheid en het verhogen van de alertheid. Rhodiola Rosea kan ook een positief effect hebben op de stemming en kan helpen bij het verminderen van symptomen van depressie en angst. Bovendien heeft Rhodiola Rosea ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen, wat kan bijdragen aan de algehele gezondheid en bescherming van het lichaam tegen schade.

Panax Ginseng [120mg]

Panax Ginseng is een kruidensupplement dat afkomstig is van de wortel van de ginsengplant en dat vaak wordt gebruikt als adaptogeen. Het bevat actieve verbindingen zoals ginsenosiden, die kunnen helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies, zoals geheugen, concentratie en aandacht. Als noötropisch supplement kan Panax Ginseng ook helpen bij het verminderen van mentale vermoeidheid en het verhogen van de alertheid. Bovendien kan Panax Ginseng helpen bij het verminderen van stress en angst, en kan het de stemming verbeteren. Panax Ginseng heeft ook ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen, wat kan bijdragen aan de algehele gezondheid en bescherming van het lichaam tegen schade. In sommige studies is ook aangetoond dat Panax Ginseng kan helpen bij het verlagen van de bloedsuikerspiegel en het verlagen van de bloeddruk.

L-Theanine [220mg]

L-Theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in groene thee. Als noötropisch supplement wordt L-Theanine vaak gebruikt vanwege de ontspannende en kalmerende eigenschappen die het kan hebben op de geest. L-Theanine kan helpen bij het verminderen van angst en stress, terwijl het tegelijkertijd de mentale alertheid en concentratie kan verbeteren. Het kan ook helpen bij het bevorderen van de slaap en het verbeteren van de slaapkwaliteit. L-Theanine heeft ook neuroprotectieve eigenschappen, wat betekent dat het de hersencellen kan beschermen tegen schade en veroudering. Bovendien heeft L-Theanine ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen, wat kan bijdragen aan de algehele gezondheid en bescherming van het lichaam tegen schade. L-Theanine heeft ook positieve effecten op de bloeddruk en kan helpen bij het verlagen van de bloeddruk.

NALT (N-Acetyl-L-tyrosine) [200mg]

NALT (N-Acetyl-L-tyrosine) is een noötropisch supplement dat een acetylatede vorm is van het aminozuur tyrosine. Tyrosine is een voorloper van belangrijke neurotransmitters, zoals dopamine, noradrenaline en adrenaline. NALT wordt vaak gebruikt om de mentale prestaties te verbeteren en de stemming te verbeteren. Het kan helpen bij het verhogen van de mentale alertheid, het verbeteren van de cognitieve functies, zoals geheugen en concentratie, en het verminderen van mentale vermoeidheid. Als noötropisch supplement kan NALT ook helpen bij het verminderen van stress en angst, en het verbeteren van de stemming. NALT heeft ook ontstekingsremmende en antioxidante eigenschappen, wat kan bijdragen aan de algehele gezondheid en bescherming van het lichaam tegen schade. Bovendien kan NALT helpen bij het verlichten van fysieke vermoeidheid en het verhogen van de fysieke prestaties, vooral tijdens periodes van intense fysieke activiteit.

Gebruik

Neem 2-3 capsules tegelijk in met een glas water. Indien gewenst kan na 1-3 uur nog één capsule worden ingenomen voor een versterkt effect. Overschrijd de maximale dosis van 3-4 capsules niet. Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Allergenen

Dit product is vrij van allergenen, waaronder gluten, schaaldieren, soja, eieren, vis, pinda’s, lactose, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide, lupine en weekdieren.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen