Als je te veel alcohol consumeert, kunnen de hersenen tijdelijk geen nieuwe herinneringen aanmaken.

Relora

Relora is een gepatenteerde mix van twee verschillende, natuurlijke samenstellingen voor optimaal effect. Eén van de ingrediënten is de schors van de Magnolia officinalis boom. Deze wordt al een lange tijd in gebruikt voor medicinale doeleinden in de Chinese geneeskunde. Het andere ingrediënt is de Amur kurkboom (Phellodendron amurense).

De effecten van Relora

Het is bekend dat stress, angst, slapeloosheid en overgewicht vaak samen voorkomen en elkaar kunnen versterken. Dit kan leiden tot een negatieve spiraal waarin je jezelf steeds slechter voelt. Relora is ontwikkeld om deze problemen aan te pakken.

In een onderzoek dat werd gepubliceerd in het Journal of the International Society of Sports Nutrition in 2013 werd de effectiviteit van Relora onderzocht bij mensen met psychische problemen, met name stress en angst. Vijfenvijftig deelnemers (35 mannen en 21 vrouwen) kregen gedurende vier weken Relora of een placebo toegediend. De resultaten waren veelbelovend. De groep die Relora innam, vertoonde aanzienlijk minder stress, spanning en symptomen van depressie. Ook woede, vermoeidheid en verwarring werden aanzienlijk verminderd.

Daarnaast zijn er ook onderzoeken gedaan naar de effecten van Relora. In een studie gepubliceerd in het Journal of Ethnopharmacology in 2010 werd de anxiolytische (angstverminderende) werking van Relora bij ratten onderzocht. De onderzoekers ontdekten dat toediening van Relora resulteerde in verminderde angstgerelateerde gedragingen. Dit suggereert dat Relora een potentieel natuurlijk alternatief kan zijn voor de behandeling van angststoornissen.

Hoewel Relora-supplementen niet rechtstreeks het brein stimuleren, bieden ze verlichting van de emoties die de cognitieve functies belemmeren. Dit maakt Relora alsnog een effectieve noötropische ondersteuning. Als je een workaholic bent, een student bent en veel stress ervaart, kan Relora een goede aanvulling zijn op je dieet. Relora-supplementen zijn wereldwijd verkrijgbaar in de vorm van capsules.

Relora van Super Smart is een voedingssuplement ontwikkeld op basis van plantaardige extracten (Phellodendron en Magnolia). Het wordt gebruikt voor het bestrjiden van stress en het verminderen van de calorie-inname. Neem dagelijkse twee tot drie capsules voor optimaal effect.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen