Er wordt geschat dat de menselijke hersenen dagelijks ongeveer 70 duizend gedachten produceren.

Relora

Relora is een gepatenteerde mix van twee verschillende, natuurlijke samenstellingen voor optimaal effect. Eén van de ingrediënten is de schors van de Magnolia officinalis boom. Deze wordt al een lange tijd in gebruikt voor medicinale doeleinden in de Chinese geneeskunde. Het andere ingredient is de Amur cork tree (Amur kurkboom in het Nederlands), ook wel bekend als Phellodendron amurense.

De effecten van Relora

Het is al bekend dat zowel stress, angst, slapeloosheid en vetzucht hand in hand gaan. De combinatie kan leiden tot een sneeuwbaleffect, waarbij je jezelf met de dag slechter voelt. Dit is wat Relora bestrijdt.

De Journal of the International Society of Sports Nutrition heeft er in 2013 onderzoek naar gedaan. Het doel was het testen van effectiviteit van Relora op mensen met psychische problemen, voornamelijk stress en angsten. 56 kandidaten (35 man en 21 vrouwen) werden Relora of een placebo toegedient, en dit voor vier weken. De resultaten bleken zeer goed. De kandidaten die Relora innamen hadden aanzienlijk minder stress, spanning en symptonen van depressiviteit. Ook woede, vermoeidheid en verwardheid werden flink aangepakt en waren zwaar verminderd.

Relora-supplementen boosten niet direct het brein, maar geven het lichaam verlichting van de emoties die je cognitieve functies saboteren. Dit maakt het alsnog een effectieve nootropic. Als je een echte workaholic of student bent én veel stress ervaart, dan is Relora een goede aanvulling op je dieet. Relora-supplementen zijn wereldwijd beschikbaar in de vorm van capsules.

Relora van Super Smart is een voedingssuplement ontwikkeld op basis van plantaardige extracten (Phellodendron en Magnolia). Het wordt gebruikt voor het bestrjiden van stress en het verminderen van de calorie-inname. Neem dagelijkse twee tot drie capsules voor optimaal effect.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen