Als je nieuwe dingen leert, verandert de structuur van je hersenen.

Bacopa Monnieri

Bacopa is een van de meest belangrijke plantsoorten als het gaat om verbetering van de breinfunctie. Bacopa monnieri, ook wel bekend als Brahmi, wordt al een lange tijd gebruikt in ayurvedische geneeskunde. In het Westen heerst de druk om hoog te presteren. Daardoor is Bacopa monnieri gegroeid in populariteit. Met natuurlijke nootropics zoals Bacopa monnieri boost je jouw concentratievermogen en geheugen, zonder de bijwerkingen van voorgeschreven brain boosters.

Bacopa monnieri en het brein

Bacopa heeft het unieke vermogen om de dopaminereceptoren te beschermen. Hierdoor onderhoudt bacopa je energie en motivatie niveaus. Bacopa beschermt de hippocampus, een deel van je brein dat een belangrijke rol speelt bij de opslag van informatie, oriëntatie en het controleren van gedrag ter overleving.

Bacopa monnieri-supplementen

Het actieve stofje in Bacopa monnieri staat bekend als bacosiden, dit zijn saponinen oftewel zeepstoffen. Dit is een groep stoffen die geneeskrachtige werking hebben. In kwalitatief hoogwaardige bacopa-extracten worden de verhoudingen en percentages van hoeveelheden bacosiden vermeld. Hierdoor weet je of je een goed product in handen hebt. In verschillende onderzoeken wordt aangetoond dat deze extracten je alertheid verhogen en geheugen verbeteren.

Bij een dosis van 300 tot 450 miligram per dag kan Bacopa monnieri goed functioneren als een nootropic-supplement. Het kan ook gecombineerd worden met andere kruiden voor optimaal effect. Zo kan je het bijvoorbeeld combineren met rhodiola voor nog betere resultaten; zoals een betere stemming, meer energie en nog betere breinfunctie. Bacopa monieri-suplementen worden wereldwijd verkocht in gezondheidswinkels en webshops.

Met de kortingscode NootropicNL ontvang je 15% op alle natuurlijke supplementen voor concentratie, een betere stemming of energie.

Breinboost van Natuurlijk Presteren is een natuurlijke nootropic stack met alleen topkwaliteit nootropics, die elkaars werking versterken. Bevat onder andere Bacopa, Rhodiola, Ginseng en NALT. Goed voor betere prestaties voor ongeveer 4-6 uur per dosering. Heeft daarnaast een beschermende werking op het brein.
MindScopic Clear Focus is wetenschappelijk ontworpen om bij te dragen aan het functioneren van het geheugen, de leerprestaties en het concentratievermogen. Het natuurlijke product bevat hersenboostende ingrediënten zoals Bacopa Monnieri, Rhodiola Rosea, L-Theanine, Alpha GPC en meer.
Ayurveda Care Brahmi is een natuurlijke voedingssupplement op basis van Ayurveda. Samengesteld om cognitie, focus en concentratie te ondersteunen. Dit product is in Nederlande geproduceerd volgens strenge normen (HACCP en FSSC22000). Ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen