Langdurige stress kan ervoor zorgen dat je hersenen kleiner worden.

Prijs: €39,95
Merk: MindScopic
Type: Capsules

Dit product is speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan het functioneren van het geheugen, de leerprestaties en het concentratievermogen op een wetenschappelijk verantwoorde manier. Dit natuurlijke product is populair onder gezondheidsfanaten, biohackers, high achievers, studenten, ondernemers en professionele sporters.  De unieke en wetenschappelijk onderbouwde mix van ingrediënten draagt bij aan de mentale helderheid en stimuleert deze op een natuurlijke wijze.

Ingrediënten

Bacopa Monnieri [205mg]

Bacopa Monnieri is een kruid dat al eeuwenlang wordt gebruikt vanwege de vele gezondheidsvoordelen die het biedt. Als noötropisch supplement kan Bacopa Monnieri helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies, zoals geheugen, concentratie en stemming, doordat het de hersenfunctie ondersteunt en de zenuwgeleiding verbetert. Bovendien kan Bacopa Monnieri helpen bij het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gezonde slaap.

Rhodiola Rosea Extract [50mg]

Rhodiola Rosea Extract is een supplement dat gewonnen wordt uit de wortel van de Rhodiola Rosea plant. Het wordt gebruikt als noötropisch middel vanwege de voordelen die het kan bieden voor de cognitieve functies. Rhodiola Rosea Extract kan helpen bij het verbeteren van de mentale prestaties, het verminderen van vermoeidheid en het ondersteunen van een gezonde stemming. Het kan ook helpen bij het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gezonde slaap.

L-Theanine [200mg]

L-Theanine is een aminozuur dat van nature voorkomt in groene theebladeren en wordt gebruikt als noötropisch middel vanwege de mogelijke voordelen voor de cognitieve functies. L-Theanine kan helpen bij het verminderen van stress en angst, het verbeteren van de concentratie en het bevorderen van een gezonde slaap. Het werkt door de hersenen te helpen ontspannen zonder slaperigheid te veroorzaken, en het kan ook de productie van neurotransmitters zoals dopamine en serotonine verhogen, wat kan helpen bij het bevorderen van een gezonde stemming.

Cafeïne [150mg]

Cafeïne is een natuurlijk stimulerend middel dat voorkomt in koffie, thee en sommige andere dranken en voedingsmiddelen. Het wordt gebruikt als noötropisch middel vanwege de mogelijke voordelen voor de cognitieve functies, waaronder het verhogen van de alertheid, het verbeteren van de concentratie en het verminderen van de vermoeidheid. Cafeïne werkt door het blokkeren van de werking van adenosine, een neurotransmitter die verantwoordelijk is voor het bevorderen van slaap en ontspanning, en het stimuleren van de productie van dopamine en noradrenaline, wat kan leiden tot een verhoogde alertheid en een verbeterde stemming.

CDP Choline [350mg]

CDP Choline, ook bekend als cytidine 5'-difosfocholine, is een noötropisch supplement dat wordt gebruikt om de cognitieve functie te verbeteren. Het wordt vaak ingenomen om de hersenprestaties te verbeteren en de focus te verhogen. CDP Choline kan helpen bij het verhogen van de beschikbaarheid van acetylcholine, een neurotransmitter die betrokken is bij leren, geheugen en aandacht. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de hersenstofwisseling en het beschermen van de hersenen tegen schade.

Co-Enzyme NADH [5mg]

Co-enzym NADH, ook bekend als nicotinamide-adenine-dinucleotide, is een co-enzym dat in het lichaam wordt geproduceerd en betrokken is bij verschillende metabolische processen. Als noötropisch supplement wordt het gebruikt om de cognitieve functie te verbeteren, de energie te verhogen en de stemming te verbeteren. Het kan helpen bij het verhogen van de productie van ATP, een belangrijke energiebron voor de cellen in het lichaam, inclusief de hersenen. Het kan ook helpen bij het verminderen van oxidatieve stress en het verbeteren van de hersenstofwisseling.

Vitamin B3 [6mg]

Vitamine B3, ook bekend als niacine, is een essentiële voedingsstof die betrokken is bij verschillende biochemische reacties in het lichaam. Het speelt een rol bij de energieproductie, de gezondheid van de huid en het zenuwstelsel en de regulering van de bloedsuikerspiegel. Als noötropisch supplement wordt vitamine B3 gebruikt vanwege zijn vermogen om de cognitieve functie te verbeteren en het geheugen en de concentratie te ondersteunen. Het kan ook helpen bij het verminderen van ontstekingen en het beschermen van de hersencellen tegen oxidatieve stress.

Vitamin B5 [3mg]

Vitamine B5, ook wel pantotheenzuur genoemd, is een in water oplosbare vitamine die betrokken is bij de energieproductie van het lichaam. Het is essentieel voor de productie van co-enzym A, dat een rol speelt bij de afbraak van vetten, koolhydraten en eiwitten voor energie. Bovendien ondersteunt vitamine B5 de productie van hormonen en cholesterol, evenals de vorming van rode bloedcellen. Het kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en het verbeteren van de mentale prestaties en stemming.

Bioperine (Piper Nigrum) [10mg]

Bioperine is een extract van zwarte peper (Piper Nigrum) dat gebruikt wordt als een natuurlijke bio-enhancer. Het heeft de eigenschap om de opname van voedingsstoffen in het lichaam te verbeteren, waardoor de effectiviteit van voedingssupplementen en medicijnen kan toenemen. Bioperine wordt ook gebruikt vanwege zijn anti-inflammatoire en anti-oxidatieve eigenschappen. Het wordt vaak toegevoegd aan nootropische supplementen om de absorptie en biologische beschikbaarheid van de werkzame stoffen te verhogen.

Gebruik

In de ochtend dien je twee capsules van dit voedingssupplement in te nemen met water. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering van vijf capsules niet. Bewaar de capsules op kamertemperatuur in een donkere ruimte en buiten het bereik van kinderen. Dit supplement mag niet gebruikt worden als vervanging voor een gevarieerde voeding. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Allergenen

Vrij van allergenen, wat betekent dat het product geen ingrediënten bevat die bekend staan om allergische reacties te veroorzaken, zoals gluten, schaaldieren, soja, eieren, vis, pinda’s, lactose, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide, lupine, lupine en weekdieren. Dit maakt het product geschikt voor mensen met allergieën of intoleranties voor bepaalde voedingsmiddelen.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen