De hersenen zijn het meest complexe orgaan in jouw lichaam.

Prijs: €24,95
Merk: Natuurlijk Presteren
Type: Capsules

Het behalen van doelen vereist focus, of het nu gaat om een belangrijke deadline of een moeilijk tentamen. Een concentratieboost kan zorgen voor mentale energie, helpen bij het concentreren en het functioneren van de hersenen ondersteunen.

Concentratieboost wordt gebruikt door ondernemers, studenten, gamers en mensen die het maximale uit hun dag willen halen. Het bevat een ongeëvenaarde samenstelling van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten.

Ingrediënten

Cafeïne (Anhydraat) [150mg]

Cafeïne (Anhydraat) is een natuurlijke stimulans die voorkomt in koffie, thee en andere planten. Het kan de mentale alertheid en focus verhogen en wordt daarom vaak gebruikt als ingrediënt in energiedrankjes en pre-workout supplementen. Cafeïne wordt snel opgenomen in de bloedbaan en bereikt de hersenen, waar het de werking van adenosine blokkeert, een neurotransmitter die ontspanning en slaap bevordert. Dit resulteert in een verhoogde alertheid en mentale stimulatie. Cafeïne kan ook de fysieke prestaties verbeteren door de vermoeidheid uit te stellen en de spierkracht te vergroten.

L-Theanine [300mg]

L-Theanine is een aminozuur dat voorkomt in theeblaadjes en wordt gewaardeerd om zijn kalmerende eigenschappen. Het kan de mentale ontspanning en rust bevorderen zonder slaperigheid te veroorzaken. L-Theanine werkt door de niveaus van neurotransmitters zoals dopamine en serotonine te verhogen, die geassocieerd worden met een gevoel van welzijn en geluk. Het kan ook helpen om stress en angst te verminderen door het verlagen van de niveaus van cortisol, een stresshormoon, in het lichaam. L-Theanine wordt vaak gecombineerd met cafeïne om de negatieve bijwerkingen van cafeïne, zoals angst en trillen, te verminderen terwijl het de cognitieve voordelen behoudt.

Rhodiola Rosea (3% Salidroside) [200mg]

Rhodiola Rosea is een kruid dat voornamelijk voorkomt in koude bergachtige gebieden van Azië en Europa. Het wordt vaak gebruikt als een adaptogeen en noötropisch supplement vanwege het vermogen om de mentale en fysieke vermoeidheid te verminderen, de stemming te verbeteren en het cognitief functioneren te bevorderen. Rhodiola Rosea werkt door de niveaus van neurotransmitters, zoals serotonine en dopamine, te verhogen, die geassocieerd worden met een gevoel van welzijn en geluk. Het kan ook de niveaus van stresshormonen zoals cortisol en adrenaline verlagen, waardoor het een effectieve behandeling is voor stress en angst. Rhodiola Rosea kan ook de fysieke prestaties verbeteren door het uithoudingsvermogen te vergroten en de spierkracht te verhogen.

Magnesium(Citraat) [60mg]

Magnesium (Citraat) is een mineraal dat betrokken is bij meer dan 300 verschillende enzymatische reacties in het lichaam. Het speelt een belangrijke rol bij de ondersteuning van de spier- en zenuwfunctie, het reguleren van de bloeddruk en het handhaven van een gezond hartritme. Magnesium is ook betrokken bij de productie van energie en eiwitsynthese en kan daarom de fysieke prestaties verbeteren. Als noötropisch supplement kan magnesium helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies, waaronder het geheugen en de concentratie. Het kan ook helpen om de symptomen van angst en depressie te verminderen door de niveaus van neurotransmitters zoals serotonine te verhogen. Magnesium kan ook helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren door de spieren te ontspannen en de hersenen te kalmeren.

Zink (Citraat) [10mg]

Zink (Citraat) is een essentieel mineraal dat belangrijk is voor verschillende processen in het lichaam, waaronder de immuunfunctie, de wondgenezing en de DNA-synthese. Het speelt ook een rol bij het behoud van een gezonde huid, haar en nagels. Zink kan ook helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies en het geheugen, vooral bij oudere volwassenen. Het kan ook de stemming verbeteren en helpen bij het verminderen van angst en depressie. Als noötropisch supplement kan zink de alertheid en concentratie verhogen, vooral in situaties van hoge stress. Het kan ook de fysieke prestaties verbeteren door de spieren te versterken en het uithoudingsvermogen te vergroten.

Vitamine C (Ascorbinezuur) [160mg]

Vitamine C (Ascorbinezuur) is een in water oplosbare vitamine die belangrijk is voor verschillende processen in het lichaam, waaronder de productie van collageen, de immuunfunctie en de opname van ijzer. Het is ook een krachtige antioxidant en kan helpen bij het beschermen van de cellen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Als noötropisch supplement kan vitamine C helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies en het geheugen, vooral bij oudere volwassenen. Het kan ook de stemming verbeteren en helpen bij het verminderen van angst en depressie. Vitamine C kan ook helpen bij het verbeteren van de fysieke prestaties door de vermoeidheid te verminderen en de spieren te beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen.

Vitamine B12 (Adenosylcobalamine) [15mcg]

Vitamine B12 (Adenosylcobalamine) is een in water oplosbare vitamine die belangrijk is voor verschillende processen in het lichaam, waaronder de vorming van rode bloedcellen, de productie van DNA en de werking van het zenuwstelsel. Het kan ook helpen bij het reguleren van de stemming en het verminderen van de symptomen van depressie. Vitamine B12 is ook een belangrijk noötropisch supplement vanwege het vermogen om de cognitieve functies te verbeteren, waaronder het geheugen en de concentratie. Het kan ook helpen bij het verminderen van mentale vermoeidheid en het verhogen van de alertheid. Vitamine B12 is vooral belangrijk voor vegetariërs en veganisten, omdat het voornamelijk voorkomt in dierlijke producten zoals vlees, vis en zuivelproducten.

Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) [2.8mg]

Vitamine B6 (Pyridoxaal-5-fosfaat) is een in water oplosbare vitamine die belangrijk is voor verschillende processen in het lichaam, waaronder de stofwisseling van eiwitten, vetten en koolhydraten en de vorming van rode bloedcellen. Het is ook belangrijk voor de werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Als noötropisch supplement kan vitamine B6 helpen bij het verbeteren van de cognitieve functies, waaronder het geheugen en de concentratie. Het kan ook helpen bij het verminderen van mentale vermoeidheid en het verhogen van de alertheid. Vitamine B6 is ook belangrijk voor de productie van serotonine en dopamine, twee neurotransmitters die betrokken zijn bij de regulering van de stemming. Het kan helpen bij het verminderen van de symptomen van depressie en angst.

Gebruik

De maximale dagelijkse dosis is vijf capsules. Neem maximaal twee capsules per dosering. Begin altijd met één capsule en bouw, afhankelijk van je eigen ervaring, op naar twee capsules per dosering. Niet geschikt voor gebruik tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

Het is belangrijk om de aanbevolen dagelijkse dosering niet te overschrijden en een gezonde levensstijl te handhaven, inclusief een gevarieerd dieet. Voedingssupplementen mogen geen gevarieerd dieet vervangen. Gebruik dit product niet tijdens zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding en combineer het niet met alcohol of drugs. Wees matig met het gebruik van cafeïne-houdende producten in combinatie met dit product. Als je medicijnen gebruikt, raadpleeg dan eerst een arts voordat je dit product gaat gebruiken.

Allergenen

Dit product is vrij van allergenen, waaronder gluten, schaaldieren, soja, eieren, vis, pinda’s, lactose, noten, selderij, mosterd, sesamzaad, zwaveldioxide, lupine en weekdieren.
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Printen