De hersenen genereren ongeveer 12 tot 25 watt electriciteit. Dat is genoeg om om een klein lampje op te lichten.

Ashwaganda

Ashwaganda is een kruid dat ook wel bekend staat als Indiase ginseng. Het wordt al circa 4000 jaren gebruikt, onder andere binnen de ayurvedische geneeskunde. Deze plant groeit in India, maar ook in Centraal- en Zuid-Azië, Afrika en het Middelands Zeegebied. Het is een adaptogeen dat bekend staat om haar rustgevende werking. Het is dus ook populair onder mensen die veel stress ervaren of slecht slapen.

De effecten van Ashwaganda

Cognitieve achteruitgang is gelinkt met bipolaire stoornis. Miljoenen mensen zijn hier de slachtoffer van. Een studie van “Journal of Clinical Psychiatry” nam 53 mensen met een bipolaire stoornis en diende ze 8 weken lang een dosis van 500mg Ashwaganda-extract toe. Het werkende geheugen, reactievermogen en sociale cognitie gingen allemaal vooruit door het toedienen van Ashwaganda. Dit zonder serieuze bijwerkingen.

Ashwaganda is een geweldig supplement for mensen die een burn-out hebben en last hebben van bijnieruitputting. Het heeft een langdurig helend effect op het lichaam en draagt bij aan een betere gezondheid over het algemeen.

Ashwaganda-supplementen

Supplementen met Ashwaganda extract zijn vrijwel overal te kopen. Deze supplementen kunnen in de ochtend tijdens het ontbijt ingenomen worden, voor een geleidelijk stroom van energie. Ook kan het voor het slapengaan ingenomen worden voor een betere nachtrust. Veel mensen die last hebben van cognitieve achteruitgang hebben ook problemen met hun nachtrust. Voor hen is Ashwaganda een geweldige oplossing.

Wij raden je aan om een dosis te nemen van 500mg Ashwaganda-extract. Het schijnt beter te zijn voor de nachtrust vergeleken met melatonine-supplementen. Na een goede nachtrust met Ashwaganda voel je je energiek en ervaar je zelfs kleuren en geluiden helderder. Ook je geheugen en focus gaan er op vooruit. Ashwagandha is ook een ingrediënt van betere merken nootropic stacks. Heb jij last van veel stress? Probeer een Ashwaganda-extract en kijk wat het voor jou doet!

MindScopic MoodMaster is wetenschappelijk ontwikkeld om de stemming te verbeteren, stress en angst te verminderne en het gevoel van welzijn te versterken. Bestaat uit tien gecertificeerde ingrediënten, zoals Ashwagandha, L-Tryptofaan, Vitamines D3/B1/B6/B3, Bioperine, Magnesium en meer.

Mattisson HealthStyle Biologische Ashwagandha Poeder is een supplement van 100% pure biologische poeder van hoge kwaliteit. Gemaakt van Ashwagandha, een exotisch kruid uit India. Goed te mixen met water, smoothie of in een gezonde shake. Eén maatschep poeder is genoeg als dagelijkse dosis.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on print
Printen

Vragen over Ashwaganda

guest
0 Berichten
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties